Onderwerp: Landelijke Nieuwsbrief Oktober 2014 De Grootmoeders spreken
Van: =?utf-8?Q?Anne=20Calewaert?= <anne.calewaert@telenet.be>
Datum: 24/10/2014 11:10
Aan: =?utf-8?Q?Wim?= <info@wdpictures.be>

Landelijke Nieuwsbrief Oktober 2014 De Grootmoeders spreken
Grootmoeders Spreken Nieuwsbrief Juli 2014 Bekijk deze email in uw browser
 

Boodschap van de Grootmoeders 
Met dank aan Stefaan Dieltjens & Sigrid Delmotte voor de vertaling naar het Nederlands.

"Het huidige onevenwicht in de energie op aarde heeft alles wat leeft in gevaar gebracht. Het is tijd om weer evenwicht te brengen. Hierbij moeten vrouwen de leiding nemen." De Grote Raad van de Grootmoeders roept ons op om in onze kracht te gaan staan, roept vrouwen en mannen op om mekaar tegemoet te komen in liefde.

Iedereen is welkom bij dit werk.

http://www.grandmothersspeak.com

"Verbind de Aarde met het Net van Licht”

Toen ik vorige week een schrijn van de karmelieten in Noord-Indiana bezocht, besefte ik hoe belangrijk het is om de heiligheid van moeder aarde te eren, waar we ook zijn. Het verbinden van de aarde en het Net van Licht dient te gebeuren door ieder van ons, overal ter wereld. Toen ik hierover vragen stelde aan de Grootmoeders, antwoordden ze: “Jullie zijn allemaal verbindingspunten voor het grote spel van licht. Het is tijd om dit spel te spelen en iedereen die wil meespelen is welkom.

Ook al is het grootste deel van de mensheid onwetend hierover, de aarde is heilig en ook jij bent heilig. Maar dit is niet wat jullie geleerd hebben. Jullie hebben geleerd dat de aarde inerte materie is. En je hebt geleerd dat je onwaardig bent, dat je niet goed genoeg bent. Dit alles is niet waar!”, riepen de Grootmoeders uit. “De aarde is levend! Jij bent goed genoeg! Jij bent waardig! En, meer nog, je hebt werk te doen! Het is tijd om Moeder Aarde opnieuw met het Net van Licht te verbinden. Deze links moeten overal gemaakt worden en dit moet nu gebeuren, in deze tijd.

De aarde zelf is heilig en dat is altijd zo geweest. En jij ook bent heilig. Jij bent hier nu in deze tijd om een verbindingspunt te zijn, een kanaal voor het Goddelijke. Jij bent de middelman, om het zo te zeggen, degene die nodig is om de verbinding tussen aarde en hemel tot stand te brengen, tussen het zogezegd ‘wereldlijke’ en het Goddelijke. Jij bent de link. Er is geen ander. Het is tijd voor jou om aan het werk te gaan.

Waar je ook bent, de aarde onder je voeten is heilig. Aarde is een leven-schenker en als zodanig is de aarde vol van licht. Maar, de aarde is zo belast geraakt door de negativiteit en de verwarring van de mensen dat ze nu opnieuw verbonden dient te worden met het Goddelijke. De mensheid moet deze verbinding tot stand brengen.” De Grootmoeders lachten toen ze mijn geschrokken gezicht zagen. “Je zal opgelucht zijn te horen dat deze taak niet moeilijk is”, zeiden ze.

Begin met ons te vragen je een specifieke plek op Aarde te tonen die roept om deze heilige verbinding. Dit is een gebied dat opnieuw tot leven gebracht wil worden. Het kan een plek zijn die je al kent of een plek waaraan je nooit gedacht hebt. Het kan een heel kleine plaats zijn, misschien slechts enkele centimeters breed. Wat ook de oppervlakte ervan is, het zal dienen als acupunctuurpunt op het lichaam van Moeder Aarde.

Als het een plaats is dichtbij waar je woont, ga er dan naartoe. Ga er fysiek naartoe als je kan en als dat niet kan, ga er dan heen in je geest. Roep ons dan aan of roep elke vorm van het Goddelijke aan waarvan je houdt en ga in het centrum van je hart. Hier zal je je verlichte connectie met ons ervaren en met al diegenen die werken met het Net van Licht. Werp vanuit het verlichte centrum van je hart, het Net van Licht over deze plaats en ervaar hoe het Net zichzelf daar diep verankert. Het zal dat meteen doen. Zit daarna stil en vraag dat de gloed van het Net van Licht de plaats moge zegenen en moge wakker maken voor zijn eigen stralende doel in het grote kosmische web.

De hele aarde wacht erop dat deze verbinding tot stand gebracht wordt. Elk deel van je geliefde planeet wacht erop om een thuis te worden voor het Net van Licht. Zodra je een connectie tot stand hebt helpen brengen, komt de heilige energie van elk van deze plaatsen het Net van Licht voeden en het versterken zodat het beter zijn werk kan doen, namelijk het steunen van de planeet gedurende de tijden van verandering die komende zijn.

Het is tijd voor Moeder Aarde om weer eens volledig verlicht te worden. De mensheid heeft de aarde nodig en de aarde heeft jou nodig. Het is goed, heel goed werk dat we je geven. Begin er vandaag mee. Je kan dit één keer doen, voor een specifieke plaats op aarde of je kan het steeds weer doen voor vele plaatsen. Dit werk is iets dat je niet genoeg kan doen.

Ze keken in mijn ogen en zeiden: “We staan klaar om te assisteren en om je te steunen wanneer je ermee begint deze connecties te maken.”

Nota van Sharon: het Net van Licht is er echt. Dit grootste levende wezen in het universum werd ‘ontdekt’ in 2013 door wetenschappers die het de naam ‘Kosmisch Web’ gaven. Online kan je er een foto van zien. Het Net van Licht en het Kosmische Web zijn synoniemen.

De wijsheid van de Grootmoeders
Om de boeken van de Grootmoeders te bestellen [in het Engels, nvdv], ga naar:
http://grandmothersspeak.com/online-store2/

Eens je het eerste boek gelezen hebt en een groep of studie-cirkel in jouw regio wenst te starten, contacteer ons dan via info@grandmothersspeak.com.

"Een aha-moment met het Net van Licht"

Hier is een brief van Claudie, een jonge Engelse vrouw die naar Californië vloog voor de laatste bijeenkomst van de Grootmoeders.

Ik ben een business coach en facilitator in Engeland en de laatste tien jaar is mijn werk gericht op de bekrachtiging van vrouwen. Ik organiseer leiderschap-programma’s voor vrouwen en coach vrouwen die management-posities bekleden. Het is voor mij een echte passie.

In december 2013 had ik mijn bedrijf opnieuw gelanceerd en ik was uitgeput, dus ik besloot om een paar dagen thuis te blijven en te mediteren, te schrijven en rustig na te denken. Op dit moment begon het Net van Licht te verschijnen in mijn dromen en meditaties en ik begon erover te schrijven in mijn dagboek.

Ik weet niet precies wanneer het gebeurde, maar plotseling had ik een constante visie van een Net, een beetje als een vissersnet, dat alles en iedereen in de wereld verbindt en vasthoudt en dat een echt gevoel van veiligheid en rust in mij teweeg brengt. Na een paar zo’n dagen zat ik aan een bushalte en ik dacht aan dit Net, dus ik nam mijn smart phone en ik googlede “Net van Licht” en het eerste waarop ik kwam, was de website van de Grootmoeders. Toen ik die begon te lezen, viel ik bijna van mijn stoel, want wat ik las, paste helemaal bij mijn leven en interesses en bij het verlangen naar betekenis en connectie met het goddelijke dat ik als vrouw had gevoeld.

Ik bestelde onmiddellijk beide boeken en nu ben ik halfweg in het tweede boek. Het heeft mijn leven al erg veranderd en toen ik dus hoorde dat er een bijeenkomst van de Grootmoeders zou plaatsvinden, besloot ik onmiddellijk dat ik erheen wilde gaan, ook al ben ik niet verbonden met een Grootmoeder-groep en heb ik hun bekrachtiging nog niet ontvangen, enz.

Het voelde gewoon belangrijk.

Gek genoeg wist ik, toen ik besloot te gaan, nog helemaal niet hoe ik dit zou kunnen betalen, dus ik besloot dat ik alleen zou gaan als ik nieuwe werkopdrachten zou hebben. De week nadien had ik plots 4 nieuwe grote contracten met meer loon dan ik de laatste paar jaren gehad hebt, dus ik concludeerde dat dat een teken was!!!”

Claudie kwam naar de bijeenkomst en is nu een actief deel van het Grootmoeder-werk in Engeland.

Nota's van het Net van Licht / Kosmische Web

Litouwen

Ik kan mezelf er niet van weerhouden een kort en prachtig verhaal met jullie te delen dat te maken heeft met het Net van Licht en de Grootmoeders.

Een week geleden vertelde mijn vader me dat hij zich heel droevig voelt en geen energie meer heeft. Hij zou een zwart gat in zijn lichaam hebben of zelfs in zijn ziel. Ik zei hem dat ik kon helpen, maar dat hij dan niet-klassieke geneeskunde zou moeten accepteren. Hij glimlachte en ging akkoord. Ik legde mijn handen op zijn hartchakra en riep de Grootmoeders aan in mijn geest. Ik stelde me voor hoe het Net van Licht zijn hoofd, nek, borst, armen en benen binnensijpelde, tot aan zijn tenen. Toen ik eindigde, viel hij binnen een paar minuten in slaap.

De volgende ochtend vroeg ik hoe hij geslapen had. Hij antwoorde: “Ik heb voor het eerst sinds lange tijd heel goed geslapen. Ik had ook een droom waarin ik sprak met enkele vrouwen. Ze waren heel mooi, grappig en stijlvol. Het was de eerste keer dat ik ze zag en ik kon niet raden wie ze waren…” “Ik kan het wel raden”, zei ik in stilte – en ik lachte in mijn hart samen met de Grootmoeders.

Het is zo goed om deel te zijn van het Net van Licht!

Ausra


Canada

Ik heb nog maar kort geleden de Grootmoeders leren kennen en ik voelde een sterke drang om beide boeken te kopen en om jullie nu dit bericht te sturen. Telkens als ik hun woorden lees, voel ik zo’n sterke vrede, liefde en warmte in mijn hart dat het voelt alsof ik in trance ga.

Ik wil DANK U zeggen voor de moed en volharding om deze extreem krachtige boodschappen naar buiten te brengen, boodschappen die ik in het geheim binnenin mij gezocht heb. Ik had de behoefte om met misbruikte vrouwen en kinderen (vooral meisjes) te werken, om hun mindset te veranderen en om hen te inspireren hun ‘schoonheid’ te zien, schoonheid die innerlijke kracht is en opeens kwam ik de werktuigen tegen die ik zocht, de WIJSHEID VAN DE MOOIE Raad van Grootmoeders!!!!

Ik ben zoooo dankbaar en voel me extreem gezegend door mijn gelukkige vondst Dank je wel!!!!,

Met Liefde & dankbaarheid

Emily

 

National Geographic Magazine

National Geographic, Feb. 2014, hoofdartikel

Een hersen-researcher, Dr. Van Wedeen, heeft ontdekt dat de neurale wegen in de hersenen een netwerk vormen. “Ondanks de duizelingwekkende complexiteit van de circuits in de hersenen, vormen al deze circuits verbindingen met rechte hoeken, zoals de lijnen op de stuk ruitjespapier.” Hij ontdekte dit in 2012 en waar hij ook keek – in ratten-, mensen- of apenhersenen, - vond hij dit netwerk. Hij vond het zelfs in de primitieve neurale systemen van de Cambrian-wormen en hij “is ervan overtuigd dat het patroon een betekenis heeft.” Dit klinkt als het Net van Licht dat, zoals de Grootmoeders zeggen, overal doordringt, tot in de cellen van ons lichaam.

Dr. Van Wedeen zegt, “Er is nul proces kans dat hier geen principes in schuilen. Ik zou zeggen dat ik akkoord ga met hem.

Dit wilde ik graag met jullie delen.

Katie uit Californië

Grootmoeder-wijze vrouwen in Rusland

Hier is een foto van Pramateri, ‘vrouwen die wijsheid dragen’, in Azerbaijan, Rusland, met Renata, een Grootmoeder-groepsleidster uit Litouwen. Renata vond een Russische vertaler voor het Grootmoeder-boek. (En voor zij die haar kennen, de vertaler is Laima’s moeder!)

Toen ze vorige week in Azerbeidjan was, ontmoette Renata de voorzitter van de Russische pers vereniging en ze sprak over de publicatie van het Grootmoeder-boek. Ze laat weten dat hij zei, “Ja, ik zal je helpen.”

Grootmoeder-videos

(klik op de link): The Net of Light, Grandmothers Gathering Palos Verdes CA 2014

(klik op de link): Sharon McErlane and the Net of Light

(klik op de link van je video naar keuze): NET OF LIGHT/COSMIC WEB'S VIDEOS

 

Jullie allen het beste wensend, Sharon McErlane & Louie

Contactgegevens:
De Grootmoeders
Pauwenlaan 14
Hoboken 2660
Belgium

Add us to your address book
uitschrijven   update je gegevens 

Email Marketing Powered by MailChimp